top of page

Werken aan duurzame projecten met  

mooie materialen  

halffabricaat.jpg

HSB ELEMENTEN

Keizer Unitbouw B.V. heeft naast de productie van volledige units ook jarenlange ervaring in het leveren van houten halffabricaten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze productiehal fabriceren we niet-dragende HSB elementen zoals ruimtescheidende binnenwanden, binnenspouwbladen en gevelvullende elementen met houten stijl- en regelwerk. Wanneer u dat wenst worden de HSB elementen in onze fabriek al voorzien van kozijnen en beglazing. Dat is zeker zo efficiënt!

wand_edited.jpg

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid gaat over een juiste balans tussen maatschappij, economie en milieu. Deze balans zoeken wij onder andere door het werken onder geconditioneerde omstandigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zorgt voor een aangenaam werkklimaat en beperkt fijnstof-ontwikkeling en afval op de bouwplaats. In onze productie verwerken wij vooral PEFC™ gecertificeerd hout. Wij volgen de laatste aanbevelingen bij het gebruik van materialen, middelen en methoden die ons milieu kunnen schaden. En dit alles zonder de betaalbaarheid van uw ambities uit het oog te verliezen.

isolatie.jpg

WIJ DENKEN MET U MEE

Graag denken wij mee over de toepassing en verwerking van onze halffabricaten. Maar ook hoe dit het onderscheid kan maken in uw bouwopgave; hoe het beter, sneller, efficiënter en duurzamer kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarom leveren we bij Keizer maatwerk. Uw opdracht wordt volgens de opgegeven specificaties en overeengekomen prijs uitgevoerd. Dat beloven we niet alleen, dat dóen we ook. Bij Keizer staat u nooit voor verrassingen.

bottom of page