top of page

Wij zorgen ervoor!

Vergunningen, grondwerk,

transport

VAN IDEE NAAR REALISATIE

Passende huisvesting realiseren is een afweging tussen uw wensen en de mogelijkheden, tussen ambities en haalbaarheid. Tijdens uw oriëntatie toont onze adviseur u graag de verschillende opties.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn commerciële en technische ervaring brengt ook snelheid in uw huisvestingsproces.

Het bestemmingsplan van uw gemeente, uw ambitie op het gebied van duurzaamheid of installatietechniek spelen daarbij vanzelfsprekend ook een relevante rol. Wanneer u uw ‘programma van eisen’ heeft vastgelegd kunnen wij direct een afgewogen ontwerp en offerte aanbieden.

prefab unitbouw.jpg
kozakkenboys montage.jpg

VERGUNNING EN GRONDWERK

Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor het regelen van de bouwvergunning. Dit geldt voor vrijwel alle bouwprojecten. Mantelzorgwoningen kunnen daarop een uitzondering zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook het bepalen van het noodzakelijke grondwerk en de nutsvoorzieningen kan onderdeel uitmaken van uw bouwopgave. Voor veel tijdelijke éénlaags bouwwerken kan een eenvoudige plaatfundering voldoende zijn, voor meerlaags gebouwen zijn de eisen hoger.

 

Na akkoord van de opdracht ondersteunt Keizer Unitbouw u graag bij het aanvragen en uw contacten met uw gemeente en overige instanties. In de meeste gevallen krijgt u binnen 6 tot 12 weken de beslissing over uw aanvraag.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Uw persoonlijke projectleider van Keizer Unitbouw begeleidt vervolgens de dagelijkse gang van zaken tussen fabriek en bouwplaats tot aan oplevering.

Ook na oplevering blijven we met u in contact. Wij zorgen er voor dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe huisvesting. 

 

U kunt ons altijd met uw vragen bereiken op: 

0183-504955 of mail naar info@keizerunitbouw.nl

Piet Vos staat u graag te woord

06 53552747

bottom of page