top of page

Zo bouwt u! 

Sneller, betrouwbaar

en betaalbaar

unitbouw plus houtskeletbouw.jpg

MARKTSECTOREN

Onze opdrachtgevers voor de unitbouw bevinden zich vooral in de onderwijs, zorg en particuliere sector. Ook voor het bedrijfsleven bouwen wij enkel- en meerlaagse 

semipermanente huisvesting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast maken wij voor bouwpartners ook maatvaste halffabricaten, zogenaamde HSB elementen zoals ruimte scheidende binnenwanden.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij voor elk bouwproject een echte en praktische partner met een vooruitziende blik.

EEN FLEXIBEL AANBOD

Keizer Unitbouw B.V. beweegt mee met een samenleving waarin de veranderingen in de vraag naar capaciteit, functie en comfort elkaar in hoog tempo opvolgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op basis van houtskeletbouw realiseren wij dan ook een flexibel aanbod van huisvestings-oplossingen. Van relatief eenvoudige bouwplaats-units tot volledig ingerichte WMO-units voor mantelzorg. Van gebruiksklare klaslokalen tot complete kantoor- en vergaderruimtes.

artist impression.png
oranje bouwwagen.jpg

FAMILIEBEDRIJF

Sinds de oprichting in 1989 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming die beschikt over een ruime productiehal voor de machinale houtbewerking van vooral PEFC™ gecertificeerd hout.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze hal op ruim 10.000m2 bedrijfsterrein wordt onder ideale omstandigheden (droog en onder een gelijkmatige temperatuur) gewerkt door geschoolde vakmensen. Zo bouwen wij samen, milieubewust en betaalbaar, het hele jaar door.

bottom of page